Hazirlaniyoruz...

Artik yerlestik saniriz. Kucuk bir kac is kaldi ama cok onemli degiller. Simdi artik hava durumunu takip etmeye ve rota alternatiflerini gozden gecirmeye basladik. Kagit haritalar haricinde yolda kullanacagimiz pilot kitaplardan Ispanya ve Portekiz ile ilgili olanlari burada tamamladik. Simdi onlari calisiyoruz.

Dun fabrikanin skipperi ile denizde ve marina icinde manevra calismalari yaptik. Tramola kavanca ve camadan calismalari yaparken Ekinin tek basina ana yelkeni basabilmesi ona moral ve guven verdi.

Ozellikle buyuk motor secimimizden cok memnunuz. Marinada gel-git degisiminde akinti 2 knotu geciyor ve deniz seviyesi 3 metre dusuyor. Akinti ve ruzgar birlesinde buyuk motorlar manevrayi kolaylastiriyor.

Ayrica elektroniklerden, eksta gennaker yelkenden, tekneyi ingiliz temsilcilerden almis olmaktan cok memnunuz. Ama en cok katamaran almis olmaktan memnunuz. Her gun daha cok sasirip daha cok seviyoruz. Yasam alanlarinin genisligi ve yelken zevkine hala inanamiyoruz.

Sent by BlackBerry Internet Service from Turkcell

Yorumlar

  1. Ne mutlu size;
    bize de!!!

    YanıtlaSil
  2. Bakalim denizler mi ustun gelecek, kitaplar mi?

    YanıtlaSil
  3. Ben cevap vereyim: Kitaplar ve de siz ...

    YanıtlaSil
  4. Ne guzel:) Cok sevindim sizin icin. Umarim gecirdiginiz her an sevinciniz, memnuniyetiniz, mutlulugunuz artar

    YanıtlaSil
  5. sekerim, zeynep'cim, cok tesekkurler... ikinizi de cok opuyorum.

    YanıtlaSil
  6. Sevgil Ekin Fatih,
    Biscay`yi salimen gectiginize ailecek cok sevindik.
    Portekiz kiyilarindan gece gecerseniz balikci samandiralarindan sakinmak icin 15 mil kadar aciktan gecmek zorunda kalabilirsiniz. Sanirim derinlik 50-60 metreden cok olunca sepet birakmiyorlar.
    Iyi yolculukar.

    Balamber

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar