Datca'ya dogru...

Amorgos ve Astipalia adalarinin arasindan Turk karasularina yaklasik 70 Datca'ya yaklasik 90 ve Orhaniye'ye yaklasik 110 mil mesafede ilerliyoruz. Hava durumu iyi gorundugu icin durmayi planlamiyoruz.

Giris islemleri icin Datca'ya hem gece hem de pazar varacagimiz icin muhtemelen orada da durmayip yolculugu Orhaniye'de bitirmeyi planliyoruz.

Orhaniye'ye varinca da hemen marinaya girmeyip demirde 1-2 gun dinlenip toparlanmak uyumak ve denize girmek istiyoruz. Muhtemelen sali gunu marinaya giris yapip, Turkiye giris islemlerini de Marmaris'ten yapacagiz gibi gorunuyor.

Sevgiler,

Sent by BlackBerry Internet Service from Turkcell

Yorumlar

  1. vowwww, inanamiyorum. Basardik hep beraber bu isi..(biz de pay cikartalim-heyecan payi.) Ama artik bu blogtan haber beklemeye cok alistim, ilk kim haberi gorduyse otekine bagira cagira ulastirmaya da cok alisti. Belki donunce bir sure daha bu bloga yazmaya devam edersiniz. Yeni bir parfum markasi gibi her seferinde yeni bir kod yazmak da zevkliydi. Heyecanimiz dorukta canim cocuklarim..
    Anne

    YanıtlaSil
  2. Memlekete hosgeldiniz! Demokratik acilim(Kurt sorunu), Eda Taspinar'in Windsurfcu sevgilisi ile evlenecegi, Tarkan'i yeni sac modeli ve Ajda'nin alcili ayagini Ugg Boot'la nasil kamufle ettigi, yoldaki insanin Ramazan hk ne dusundugu konularina hosgeldiniz.
    Ayaklari dayayip bir Orhaniye'demehtap keyfini hakettiniz. Sevgiler.
    Harika

    YanıtlaSil
  3. Harika abla supersin! Orhaniye'de ilk sabah hemen gazeteleri aldık. Siyasi sayfalara zaten hic girmedim, en kolayy anlayacagımı sandıgım sayfalarda da ozellıkle "Nurettin Bey" ve Uggboot konusunun başını bilemedigim icin hayli zorlandım. Ozet ıcın cok tesekkurler valla.
    saka bir yana ilgine cok tesekkurler, cok sevgiler.
    ekin.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar