Inanilmaz bir sey! Bu sehirde kablosuz internet bedava! Inanilmaz olanin bu olmasi lazimdi, ama degil. Inanilmaz olan Google'da genel bir sorun olmasi ve su 3 gun bizim bloga mail yolu ile yayin gonderememiz!!! Neyse, karada kaybeden denizde kazanir demis buyukler, insallah makul esintiler ile Malta'ya gidiyoruz. Cumartesi sabah yola cikacagiz. Girit - Malta yani Khanya-Valletta etabinin 5 gun 5 gece surmesi planlaniyor. Carsamba aksam ordayiz kismetse...
Geldigimizden beri arlkadaslarimiz hic yalniz birakmadi. Hem sehrin en guzel yerlerinde yedik ictik hem de burokratik ve yasamsal ihtiyaclarimizi giderdik. Sabah erkenden kalkip mazot ve suyumuzu aldik. Sonra Ada'yi per-u-pak ettik. Attigimiz tuzlar kilo etmistir! Gunumuzu once gezerek sonra da ay sonu şirket islerimizi halledip, bloga bir sekil yazi girmeye calisarak gecirdik. Fatih, bilgisayardan bir yolunu buldu. Ancak hala mail ile yapilamiyor. Google aciklama yapmis, uzerinde calisiyorlarmis... Malesef bilgisayardan internet sadece kablosuz internet oldugunda var. Yani cep telefonu buyuk nimet bu kapsamda!
Bu aksam evdeyiz, hafif birseyler yiyip son bir veda sohbeti yapacagiz.
Girit bize pek uzak bir ada idi. Gelisimiz pek macerali oldu, gidisimiz bakalim nasil olacak. Simdi sadece Leeda'ya degil, Ege'ye de veda ediyoruz.


Yorumlar

  1. HAYDI BAKALIM, IYI SEYIRLER.
    FIRSAT OLDUKCA HABER VERIN.

    YanıtlaSil
  2. Gelsin yeni adalar, yeni denizler... Sevgiler...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar