Oltalar elimizde, Kos'ta aksam

‎Bu gece Kos'tayiz. Bu sabah Simi'den 6da yola ciktik, 2'de Kos'a demirledik. Datca yakinlarindan gecmek telefon ve internet ozgurlugu iyi geldi. 15-18 esen hava ile koca koyda kendimize guzel bir yer secip demirledik. Ogle yemegimizi ve bir miktar dinlenmeyi takiben Fatih'e gelen enerji ile once lifeline'mizi dosedi, sonra da teknede bulunan olta kutularina el attik. Sibel'e de sorup, kendimize bir kac set olta hazirlayip, kalan kuflu-pasli kancalarla, balina veya uzay mekigi tutmak icin uretilmis dev kancalari ayirip, temiz bir olta kutusu yaptik. Yarin yolumuz Astipalya. 35mil civari ve hava biraz sertleyebilir. Ancak olurda makul boyutta bir baligin yetisecegi hizda gidersek diye simdiden oltalarimiz hazir. 
Erkenden yatip, sabah erkenden yollara dusecegiz.
Ekin.

Yorumlar

  1. Rastgeleee!!! Hızınız 3-4 milken arkadan kaşık/rapala olta atarsanız birşeyler atlayabilir... Durup iğneye yem takıp (ucunda kurşunla, tekneden aşağıya dibe atarak) deneyecekseniz, kalamar, karides, mamun, midye tavuk, ekmek deneyebilirsiniz. Bugün Bitez de 70 lerde yapılmış bir Amel görüp kulaklarınızı çınlattık! Güzel tekne fotolarınızı da bekliyoruz.

    İyi seyirler, sevgiler,

    Los Barzilos

    YanıtlaSil
  2. Emre! Bu yunan baliklari hic isten anlamiyor. Mis gibi turk jambonlari veriyorum, kimse iplemiyor. Ekmek yok ki bizim teknede, mecbur pasta verecegiz!!!
    Eko.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar