Sada'dan fotolar









Sada'da arabadan cok tekne var. aksam vardıgımızda ufak sehrin fuarı vardı... pek neseli eglenceli bir ortam tam fuar alanıydı.

Yorumlar

  1. Annenle konusmanizi okudum.
    Motoru halledin yola devam edin.
    Biraz etaplari uzatin.
    Not: ı. Yazici yi aradim. Kaptani cikti, Rahmi Bey le yemege gitmis !!!! Yarin e mail ime bakacak. Yelkenliada yi yazdim.

    YanıtlaSil
  2. Biscay'ı gecmek gercekten cesaret istiyor.Balamber soylediginde cok sevindim.Biz gecerken 3 er saatlik nobet tutmustuk,sizin nobetler daha uzunmus.Ekin'cigim deniz tutmasına cok iyi gelen bir ilac var aslında agrı kesici ama bizim doktor arkadaslar icindeki maddeden yola cikarak kesfetmisler,Buskopan.Oralarda bulursanız alınçKeske daha once soyleseydim okyanus sallanmalarına super iyi geliyor.Ikinizi de cok opuyorum.
    Aysegul (Balamber'in)

    YanıtlaSil
  3. Ek'cim,
    Daha ne kadar kaldı? :))
    Haritadan baktim da ne kadar yolunuz kalmis diye hersey cok inanilmaz geldi. Rosinante'de hic kipirdamadan oturdugumuz gunleri dusununce inanamiyorum bu yolculugunuza :))
    Bizim restoran yarin aciliyor. Zor oldu ama bitti sonunda. Resimlerini gonderecegim en kisa zamanda.
    Cok opuyorum sizi.
    Eda.

    YanıtlaSil
  4. Ekincim,
    Ayşegülün söyledigi Buscopan herhalde yaninda vardir. Yoksa da simdi gireceginiz limanda bir pharmecyden bulursun. Gayet basit bir sey ama bak, kurtarir sizi. Simdi telefonla konustuk, en zor etabi atlattilar, bundan sonrasi cok daha kolay, diyor. Ama yine swell olacakmis, azar azar.. Sonra da Akdenizin kendine ozgu kesik kesik dalgalariyla tanisacakmisiniz. Hadi bakalim..
    opucukler

    YanıtlaSil
  5. tamam cok tesekkurler, yanımda var zaten. yarın sabah yola cıkar buscopan kutumuzu ve suyumuzu da boynumuza asar gideriz artık!!! :)))
    Edi'cim evet sanırım o kadar cok yattık ki Rosinanate'de bu bir payoff oldu... restoran icin cok heyecanlıyız, haydi hayırlısı olsun.
    cok sevgiler herkese.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar