Bye Bye Biscay...

Ada@sada...

19:00 itibariyla 58 saatte 360 deniz mili sonunda Biscay'i arkamizda biraktik. Tekrar gelelim diye olacak arkamizdan biraz su dokmek istedi ama koca biscay'in elinin ayari yok ki! Son 15 saatimiz saganak yagmur altinda gecti. Islanmayan kiyafetimiz kalmadi. Gece yagmur bulutlari etrafi sarinca deniz ve gokyuzu birlesti ve teknenin burnu bile gorunmedi. Simdi La Coruna Sada Marinada yani Ispanyadayiz. En azindan yarin da kesin burdayiz eger motorun ilk 50 saat bakimini yaptiracak servis bulursak pazartesi de kaliriz.

Ispanya ya yaklasirken gordugumuz, denize dimdik ve yemyesil daglardan yuzlerce metreden suya dokulen selaleler gercekten denizden gorulmeye degerdi.


Sent by BlackBerry Internet Service from Turkcell

Yorumlar

  1. Okyanus u gectiniz!
    Kolay mi?
    Daha yolunuz var.
    Iyi geceler; yarin dinlenmis kalkin.

    YanıtlaSil
  2. 50 saat bakimi hakkinda:
    Onemli olan motor yaginin degismesi ve varsa kuyruk kismindaki yagin denetlenmesi.
    Bu ikisini yaparsanizin, yola devam da bir sorun olmaz.
    Iyi seyirler.
    Not: Bir sonraki etap hakkinda bilgi verin.

    YanıtlaSil
  3. zor bir etap geride kalmış...bir de sulu sepken üstelik. iyi bir dinlenme size, şu güzel şelalerin filan fotoları da biz orada olmayanlara:)kendinize iyi bakın. iyi seyirler...

    YanıtlaSil
  4. tebrikler :)))
    makinalara bakım yapmadan devam etmeyin, fatih usta değiştirsin yağları
    bir de ekini liman da bağlı tutun mümkünse :P

    YanıtlaSil
  5. Harikasınız valla bayıldım :)

    Ekin'cim; benim askerlik durumumdaki gelişmeleri sormuşsun mesajında. 1 Ağustos'da yedek subaylık sınavına girdim. Sonuçlar 10 Ağustos'da açıklanacak. Sonuca göre kısa dönem "er" mi yoksa uzun dönem "yedek subay" mı olacağım ve acemilik dönemimi nerede geçireceğim belli olacak. 12 Ağustos akşamına kadar da birliğime teslim olmuş olmam gerekiyor.

    Tabii arada 20 yıllık saçlarımı kestirmiş olduğumu da hatırlatmakta fayda var :)

    İkinizi de çok öpüyorum, 12 Ağustos'a kadar sizi buradan takip etmeye ve benim durumumda bir gelişme olursa bildirmeye devam edeceğim :)

    Sevgiler, iyi yolculuklar...

    Özcan

    YanıtlaSil
  6. Ozcan, aman sakın bana bir resmini gondermeden gitme... mutlaka haber ver... dogumgunun kutlu olsun, seneye beraber kutlayalım hepimizin bu yeni yasında yepyeni tecrubeleri oluyor, cok sevgiler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar