Cebeliktarik'tan ayriliyoruz

Sabah mazotumuzu aldik, akintinin lehimize olan saatlerine yetismek uzere Cebelitarik ile vedalastik.

Dun The Rock' a cikip nerden geldik nereye gidiyoruz diye baktik. Gercekten buyuleyici bir manzara var. Adet yerini bularak meshur maymunlari da gorduk. Alti ay icinde hem Table Mountain, hem de Rock'a cikmak enteresan oldu.

Sehir cok kucuk zaten, gun icinde bastan sona gezdik. Bariz bir yeniden yapilanma var. Heryer insaat halinde. Hayli zenginlik oldugu da ozellikle tepeden bakinca gordugumuz luks havuzlu ve cok havali konutlardan belli. Alisverisimizi yaptik ve aksam guzel bir Ingiliz yemegi (fish'n chips) ile doyduk.

Uzerimize, aslinda esas zavalli Ada'nin uzerine, yagan camur yagmuruna ragmen geldigimize cok memnun kaldik.

Simdi rotamiz yine Ispanya... Yarin aksam baglanmayi hedefleyerek yol aliyoruz.

Herkese cok sevgiler...

Ekin.

Sent by BlackBerry Internet Service from Turkcell

Yorumlar

  1. Muhtesem anlar yasiyorsunuz ve de degerini biliyorsunuz, ne mutlu size. Bakalim serüvenin bundan sonraki bolumu sizi nerelere goturecek, ne ihtişamlar yaşatacak. Yolunuz acik olsun canimlarim.
    anne

    YanıtlaSil
  2. Ibrahim Yazici aradi. Denizde oldugu icin internete bakmiyormus. Swell i gordugunuzu anlattim, cok guldu.
    Pazartesi den sonra bakacakmis. (Ruzgarlari bol olsun diyor ama Sardunya ya kadar kafadan alacaksiniz) Bu halde seyir nasil, bol motor mu kullaniyorsunuz; ortalama kac mil yapiyorsunuz?
    P de Mallorca icin yolladigim marina durumu elinize gecmistir. Alternatif cok. Pahali olan herhalde analiman, zira sosyete lokantalarin onunde demirlemeyi cok sever :-)

    YanıtlaSil
  3. Voww bu geceden itibaren müthis bir meteor yagmuru basliyor. Kimbilir o karanligin ortasinda seyrederken ne gorkemli anlar yasayacaksiniz. Bir dolu niyet tutarsiniz herhalde. Ben de yarin aksamdan sonra Rosinante'den ayni yagmura dilekler tutacagim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar